badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Flying Shuttle '57 komt tekort tegen kampioen - BN/DeStem
© BN/DeStem

Flying Shuttle '57 komt tekort tegen kampioen

Flying Shuttle '57 komt tekort tegen kampioen - BN/DeStem
© BN/DeStem +

Flying Shuttle '57 is de eredivisie badminton begonnen met een nederlaag tegen BC Duinwijck uit Haarlem, de landskampioen van vorig seizoen.

Het werd zaterdagavond 1-7 in Bergen op Zoom.

Flying Shuttle '57, dat vorig seizoen onderaan eindigde maar toch in de hoogste vaderlandse competitie kon blijven, won een gemengddubbel. Sarah Lammers en Onno Quik boekten een knappe zege tegen Jorrit de Ruiter en Eva Krab: 21-17, 9-21, 21-16.

Het Bergse zestal, voor het eerst spelend zonder de naar TFS Barendrecht vertrokken Monique Broeke, had in de overige partijen weinig kans. Roel Janssen en Sharon Bindels snoepten nog wel een set af van Jerry Natenstedt en Karina de Wit. De Wit maakte even daarvoor veel indruk door Tak-chin Lam in het enkelspel maar negen wedstrijdpunten te gunnen.

Trainer William van der Maas reist zaterdag af naar Limburg voor de tweede wedstrijd van het seizoen tegen BC Roosterse, dat het eerste duel verloor van BC Victoria, 5-3.

geplaatst door

verkregen via BN/DeStem Christ de Rooij

vorig artikel

Van Zundert/VELO behaalt benauwde overwinning

7 jaar geleden

volgend artikel

Ted's Column (week 37)

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 36 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws