Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

CLEAR! 134 uit

De Yonex Dutch Open 2011 is weer achter de rug. Het was een groot succes voor YAO JIE, die voor de vierde keer de hoofdprijs veroverde en voor Eric Pang en de dubbels Lotte Jonathans/Paulien van Dooremalen en Ruud Bosch/Koen Ridder die de halve finales bereikten.

In CLEAR! een toernooiverslag. Verder aandacht voor een heel leuk jeugdtoernooi in Almere - gesponsord door het Badminton Business Netwerk - en de Danish Junior Cup waar een Oranjemix GOUD veroverde. Tenslotte een uitgebreid verslag van de bondsvergadering waar het nieuwe bondsbestuur werd geïnstalleerd. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR! Topbadminton & Wedstrijden.

Klik hier voor de laatste Clear!

Clear! verenigingen 19

De Clear! verenigingen is hét blad voor de vrijwilligers van elke badmintonvereniging. In vaste en herkenbare katernen passeren voor bestuurders, trainers en commissieleden verschillende onderwerpen de revue.

Deze keer brengen wij de landelijke Week van de Scheidsrechter onder de aandacht; Badminton Nederland zette tijdens de Yonex Dutch Open haar scheidsrechters in het zonnetje. In Bestuur en Commissies leest u het tweede deel van het drieluik social media in de vereniging aan en attenderen wij u op Sportpoort. Op de trainerspagina leest u wat de trainer/coach voor een vereniging doet en hoe u een Sportleider 3 badminton kunt worden. In het katern van Badminton Nederland leest u over het nieuwe Mastercircuit (het oude Satelittecircuit)! En als altijd brengen wij u ook Nieuws uit het land ditmaal Ridderkerk en Wateringen. Tot slot: vergeet vooral niet uw badmintonagenda bij te werken…

Klik hier voor de laatste Clear!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

RSL sponsort Van de Burgwal en Smouter

6 jaar geleden

volgend artikel

Ted's Column (week 42)

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws