badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Dutch Open en NK Badminton langer in Almere

Tijdens de finales van het Dutch Open Badminton op zondag 16 oktober zullen sportwethouder Rene Peeters en de heer Ted van der Meer, Voorzitter Badminton Nederland hun handtekening zetten onder de Samenwerkingsovereenkomst Gemeente Almere - Badminton Nederland.

Dutch Open en NK Badminton langer in Almere - Almere Dichtbij
© Almere Dichtbij
Dutch Open en NK Badminton langer in Almere - Almere Dichtbij
© Almere Dichtbij +

 

Afgelopen week heeft de badmintonbond (Badminton Nederland) de gemeente Almere laten weten dat ze graag het bestaande contract willen verlengen voor nog eens vijf jaar. Het topsportcentrum Almere zal daarmee nog 5 jaar de thuisbasis zijn voor het Dutch Open en de NK badmintonwedstrijden.

De gemeente is zeer verheugd dat Badminton Nederland weer gekozen heeft voor Almere. Deze belangrijke badmintonwedstrijden passen ook in Almere, een stad waar badminton op het hoogste niveau gespeeld wordt en waar een eigen Badminton School aanwezig is.

geplaatst door

verkregen via Almere Dichtbij

vorig artikel

YDO2011: Dicky struikelt in enkelspel

7 jaar geleden

volgend artikel

Wat wordt hier besproken?

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 14 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws