Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

EK in Amsterdam: geen belemmering meer

In februari wordt in Amsterdam het Europees kampioenschap voor mannen- en vrouwenteams gespeeld. Het bestuur van Badminton Nederland is verheugd te kunnen meedelen dat aan dit toernooi in principe alle spelers - ongeacht het racket waarmee gespeeld wordt - kunnen deelnemen.

Yonex, hoofdsponsor van de Badminton Nederland selectie, is accoord dat er voor dit EK een uitzondering wordt gemaakt. Dat betekent niet automatisch dat alle "niet-Yonex-spelers" worden geselecteerd. Het bestuur benadrukt dat de selecties uiteraard altijd worden gemaakt door de technische staf van de bond. Het spreekt wel de hoop uit dat hiermee de weg is vrijgemaakt voor het samenstellen van zeer sterke EK-ploegen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

UPDATE: Badmintontoppers weer welkom in nationaal team

6 jaar geleden

volgend artikel

Week van de Scheidsrechter 2011

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws