badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
RSL sponsort Van de Burgwal en Smouter - H. Winter
© H. Winter

RSL sponsort Van de Burgwal en Smouter

RSL sponsort Van de Burgwal en Smouter - H. Winter
© H. Winter +

Afgelopen vrijdag, 14 september, waren Ilse van de Burgwal en Marcel Smouter uitgenodigd voor een fotoshoot van de nieuwe kledinglijn van RSL. De fotoshoot vond plaats sporthal De Burgt in Vollenhoven.

Diverse shirts werden gefotografeerd, waaronder natuurlijk ook het oranje WK shirt! Na de fotoshoot wilde Anton Kroezen (RSL Nederland) nog even de aandacht.

Namens RSL Europa werd aan Ilse van de Burgwal en Marcel Smouter een cheque uitgereikt. Deze cheque dekt de extra kosten die zij gaan maken voor de extra dagen in Guatemala. De organisatie van het WK heeft er voor gezorgd dat er na afloop van het WK vier extra dagen zijn waar de hotspots van Guatemala uitgelicht worden.

Na uitreiking van de cheque stonden Ilse en Marcel met hun mond vol tanden. Een aantal dagen later beseffen zij pas wat een geluk zij hebben met de mensen die zij om hun heen hebben. Ook via deze weg... Anton Kroezen van RSL Nederland en RSL Europa bedankt!

Ilse van de Burgwal en Marcel Smouter

geplaatst door

verkregen via Ilse van de Burgwal Marcel Smouter

vorig artikel

Arnhemse badmintonner Stanley van der Brugh bij TVOH

7 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 134 uit

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 48 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws