Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Tevreden gevoel na Dutch Open bij Erik Meijs

© Alex van Zaanen+

Zoals ik al had verteld speelde ik deze week de Dutch Open in Almere. Ik moest beginnen op woensdagochtend om 9 uur tegen de Deen Rasmus Fladberg.

Deze jongen is 1 jaar jonger als ik, maar was wel de Runner up bij de Europese Jeugdkampioenschappen achter Victor Axelsen dit jaar. Ik wist dus dat het een zware opgave zou worden, omdat hij bij de laatste toernooien al wat goede resultaten heeft neergezet. Ron Daniëls en ik hadden van te voren goed besproken hoe we het zouden aanpakken.

Lees de rest van Eriks verslag op zijn website.

door

via Erik Meijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Leuk Fins-Nederlands gemengddubbel op Danish Junior Cup

6 jaar geleden

volgend artikel

Machtsmisbruik en stelen

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws