badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

CLEAR! 137 uit

Zelden hebben we zo'n interessante eredivisie meegemaakt als dit jaar. De strijd om de eerste plaats duurt voort tussen de drie topteams.

 

Nu staan Duinwijck en Van Zundert VELO weer bovenaan. In de nieuwste CLEAR! de uitslagen, standen en verslagen. Uiteraard ook aandacht voor de fraaie prestaties van Yao Jie (finale in Duitsland) en Eric Pang (halve finale), evenals een slotverslag van het wereldkampioenschap voor junioren. Voorts informatie over de Regiokampioenschappen, die het komend weekend in heel Nederland worden gehouden. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR! Topbadminton & Wedstrijden.

Klik hier voor de laatste Clear!

Clear! verenigingen 20; over DKC, de nieuwe ledenpas, social media en de trainer Aangepast Badminton

De Clear! verenigingen is hét blad voor de vrijwilligers van elke badmintonvereniging. In vaste en herkenbare katernen passeren voor bestuurders, trainers en commissieleden verschillende onderwerpen de revue.

Deze keer beginnen wij met bijzonder nieuws, want één van de strategieverenigingen van Badminton Nederland, DKC uit Den Haag, is genomineerd in de verkiezing Sportbestuur van het jaar 2011. Ook krijgt u nieuws over de nieuwe ledenpas. In Bestuur en Commissies leest u het derde deel van het drieluik social media in de vereniging en een bericht over de jaarafsluiting . Op de trainerspagina leest u de nieuwe planning trainersopleidingen en een oproep om deel te nemen aan de bijzondere opleiding trainer Aangepast Badminton. In het katern van Badminton Nederland leest u over het vele aanbod van Badminton Nederland voor de jeugd in uw vereniging. En als altijd brengen wij u ook Nieuws uit het land ditmaal Arnhem en Nijkerk. Tot slot: vergeet vooral niet uw badmintonagenda bij te werken...

Klik hier voor de laatste Clear!

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

DKC pakt eerste overwinning tegen TFS'57

7 jaar geleden

volgend artikel

Jeroen van Dijk in gesprek met Badminton Nederland

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws