badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

CLEAR! 140 uit

Badminton Nederland heeft er weer een wereldkampioen bij: in haar rolstoel veroverde Ilse van de Burgwal goud op het WK aangepast badminton in Guatemala.

 

Het was een van de vijf medailles die gewonnen werden door de ploeg van bondscoach Annie van Daal. Meer succes maar dan in Schotland, waar Judith Meulendijks het enkelspel op haar naam schreef. Verder een verslag van het individueel Europees kampioenschap onder 17 jaar en een interview met jeugdinternational Mark Caljouw. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR! Topbadminton & Wedstrijden.

Ook een artikel over aangepast badminton met een voorbeschouwing over de wereldkampioenschappen in Guatemala onder de noemer "We gaan voor goud". Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR! Topbadminton & Wedstrijden.

Klik hier voor de laatste Clear!

CLEAR! verenigingen 21

De Clear! verenigingen is hét blad voor de vrijwilligers van elke badmintonvereniging. In vaste katernen passeren voor bestuurders, trainers en commissieleden verschillende onderwerpen de revue.

Deze keer op de eerste pagina een mooi project in Groningen: strategievereniging BC GO! start een schoolsportvereniging. In Bestuur en Commissies krijgt u informatie voor de ledenadministratie over de digitale ledenpas en voor bestuurders antwoorden op vragen over vrijwilligers. Op de trainerspagina leest u over de trainersopleidingen die in 2012 beginnen en over het initiatief Positief Coachen. In het katern van Badminton Nederland leest u over wat Badminton Nederland in aanloop naar en tijdens de Europees Kampioenschappen in 2012 gaat organiseren. En als altijd brengen wij u ook Nieuws uit het land ditmaal uit Grootebroek en Den Haag. Tot slot: vergeet vooral niet uw badmintonagenda bij te werken, want de agenda is ook weer bijgewerkt!

Klik hier voor de laatste Clear!

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws