Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Badminton Nederland presenteert nieuwe technisch directeur

Martijn van Dooremalen, na 26 jaar trouwe dienst, neemt afscheid als bondscoach en later ook Technisch Directeur van Badminton Nederland (BNL). Van Dooremalen begint op 1 januari 2012 aan zijn nieuwe functie bij BNL: adviseur van het bondsbestuur op onder meer de terreinen opleidingen, wedstrijdzaken en 'buitenlandse zaken'.

Badminton Nederland schrijft in haar uitnodiging:

Het doet ons genoegen u mee te delen dat inmiddels de opvolging verzekerd is. Graag nodigen we u uit voor een persconferentie waarop de naam bekend wordt gemaakt. We kunnen vanzelfsprekend nog niet onthullen om wie het gaat, maar we garanderen u dat het om een grote naam gaat. U heeft tijdens de persconferentie en daarna alle tijd om interviews te maken.

Persconferentie

Tijdstip

Donderdag 8 december, 13.00 uur

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Van Zijderveld gunt The Flying Shuttle '57 geen set

6 jaar geleden

volgend artikel

Volgende uitdaging in Ierland

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws