badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

CLEAR! 143 uit

Op pagina 1 staat een treurig verhaal over de toekomst van onze aangepaste (top)sporters. Via een zgn. herclassificatie bestaat de kans dat onder anderen wereldkampioene Ilse van de Burgwal buitenspel komt te staan.

 

Ook aandacht voor de mooie triomf van Yao Jie in Italië. De competitie staat ook centraal met het gevecht om de vierde playoff-plaats. En ook de promotiekansen van de eerste divisieteams (vooral Slotermeer en Elo United) komen aan bod. Ook een uitgebreide voorbeschouwing van het internationale Carltonjeugdtoernooi van BC Victoria in Hoensbroek. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR! Topbadminton & Wedstrijden.

Klik hier voor de laatste Clear!

Clear! verenigingen 22; imago van Badminton, aanvragen toernooien, veel trainersnieuws en jeugdclinics en meer!

De Clear! verenigingen is hét blad voor de vrijwilligers van elke badmintonvereniging. In vaste katernen passeren voor bestuurders, trainers en commissieleden verschillende onderwerpen de revue.

Deze keer op de eerste pagina de resultaten van een onderzoek naar het imago van de sport. In Bestuur en Commissies krijgt u informatie over de digitale ledenpas en een uitleg over het aanvragen van toernooien. Op de trainerspagina leest u over de trainersopleidingen die in 2012 beginnen, de bijscholing Yonex Kids Games en de start van de opleiding Sportleider Aangepast Badminton. In het katern van Badminton Nederland leest u over de activiteiten van Badminton Nederland tijdens de Europees Kampioenschappen in 2012 en de resultaten van het onderzoek over wedstrijdfunctionarissen. En vergeet tot slot niet uw badmintonagenda bij te werken, want er zijn veel nieuwe activiteiten in het nieuwe jaar gepland!

Klik hier voor de laatste Clear!

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 14 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws