Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Alle badmintontoppers op EK in Amsterdam

© Badminton Nederland+

Vandaag is bekend geworden dat het Nederlands team in zijn sterkste formatie kan gaan deelnemen aan de Europese kampioenschappen voor landenteams mannen en vrouwen, dat van 14-19 februari in Amsterdam wordt gehouden.

Er is een akkoord met Yao Jie, Judith Meulendijks, Eric Pang en Dicky Palyama. Dit viertal maakt geen onderdeel uit van het Yonex-contract. Zij hebben eigen contracten. Onlangs sprak de rechtbank uit dat ze toch moeten worden uitgenodigd als ze het vereiste niveau hebben. Het bestuur van Badminton Nederland had al eerder datzelfde standpunt ingenomen.

De afgelopen tijd heeft er intensief overleg plaatsgevonden tussen EK-directeur Eric Bakker namens BNL en trainer Ron Daniëls als vertegenwoordiger van de vier spelers. Dat heeft vandaag geresulteerd in groen licht. Het bestuur van BNL is zeer verheugd over het akkoord. "Wij bedanken de onderhandelaars voor hun inspanningen en we hopen nu in gezamenlijkheid op een mooi EK," aldus voorzitter Ted van der Meer.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws