badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

BC Amersfoort treft huidige landskampioen in play-offs

De badmintonners uit Amersfoort speelden zaterdagavond de laatste wedstrijd uit de reguliere competitie. In Wateringen werd de strijd aangebonden met de koploper VELO.

Zonder de geblesseerde Eefje Muskens en de toernooispelende Jelle Maas was BC Amersfoort niet opgewassen tegen het sterke VELO. De start was al niet goed. Zowel de mannen- als vrouwendubbel werden snel ingeleverd.

Bij de enkelspelen waren mooie partijen. Nick Fransman liet weer een staaltje zien van hoe mooi badminton kan zijn. Hij klopte gedecideerd Jim Middelburg. Edwin Ekiring kwam net tekort tegen de sterke Dennis van Daalen de Jel. Kirsten van der Valk kon het niet bolwerken tegen de nationale jeugdselectiespeelster Soraya de Visch Eijbergen. De mooiste partij kwam op naam van Gayle Mahulette. In de 1e game ontspon zich een geweldige strijd tussen Gayle en Lisa Malaihollo en werd net beslist 20-22 in het voordeel van Lisa Ook in de 2e game ging Gayle nipt onderuit.

De afsluitende mixen leverden BC Amersfoort nog een punt op. De mix van JoƩli Residay en Maartje Verheul versloeg jong Oranje mix Myke Halkema en Russell Muns in twee games.

door

via BC Amersfoort

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

BC DKC speelt gelijk in laatste wedstrijd

6 jaar geleden

volgend artikel

Estland: een toernooi met een belangrijk leerdoel!

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws