badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Brief van BNL-bestuurslid Maartje Verheul

In het bestuur houd ik mij bezig met Jeugd & Opleidingen en kom ik graag in contact met gelijkgezinde partners.

Brief van BNL-bestuurslid Maartje Verheul - Badminton Nederland
© Badminton Nederland
Brief van BNL-bestuurslid Maartje Verheul - Badminton Nederland
© Badminton Nederland +

 

Vanuit mijn portefeuilles Opleidingen en Jeugd ben ik de afgelopen tijd bezig geweest met inlezen, praten, luisteren en het op papier zetten van mijn bevindingen. Nu is het tijd om met deze bevinden aan de gang te gaan en dit doe ik graag met de input vanuit het veld.

Opleidingen

Binnen mijn portefeuille Opleidingen wil ik een werkgroep Opleidingen in het leven roepen waarin verschillende trainers en docenten met een positief-kritische inslag plaatsnemen. Met deze werkgroep wil ik de inhoud van onze opleidingen goed onder de loep nemen met als doel om hier uiteindelijk een kwaliteitsslag te maken.Heb jij als trainer, coach en/of docent ideeën over hoe onze opleidingen verbeterd zouden kunnen worden en wil je hier een constructieve bijdrage aan leveren? Neem dan contact met mij op.

Jeugd

Vanuit mijn portefeuille Jeugd kom ik graag in contact met verenigingen en jeugdleden die goede ideeën en ervaringen hebben op het gebied van jeugdactiviteiten en daar graag een bijdrage aan willen leveren. Alles met het doel om met elkaar onze sport verder te ontwikkelen.

Ik ben bereikbaar via de mail: mverheul@badminton.nl. En daarnaast ben ik natuurlijk altijd aan te spreken bij de verschillende badmintonevenementen en wedstrijden.

Met sportgroeten,
Maartje

geplaatst door

verkregen via Maartje Verheul

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

85 teams in Carlton GT Cup 2012

7 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 146 uit

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws