badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

CLEAR! 145 uit

In Estland hebben Nederlandse spelers veel successen geboekt. Een verslag van het internationale toernooi waar Judith Meulendijks en de dubbels Selena Piek/Iris Tabeling en Selena/Dave Khodabux de titels veroverden.

 

Verder de laatste ronde in de eredivisie voordat de play-offs gehouden worden. Ook een oproep voor teams uit de bondscompetitie om zich in te schrijven voor de Carlton GT Cup. Dat kan nog tot 18 januari middernacht. Ook wordt het nieuws gebracht dat BNL op zoek moet naar een vervang(st)er voor Betty Timmerman, het bestuurslid Topsport. Er ligt overigens een vreugdevolle reden aan ten grondslag! Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR!.

Klik hier voor de laatste Clear!

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

vorig artikel

Twee keer runner-up in Estland

7 jaar geleden

volgend artikel

Elkaar binden en boeien

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws