Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

CLEAR! 146 uit

Woensdag gaat het los in de eredivisie. Dan beginnen de beste vier ploegen met hun strijd om een plaats in de finale om het kampioenschap van Nederland.

Dat gebeurt in de accommodaties van BC Amersfoort en BV Almere en daarna (vrijdagavond en zaterdagmiddag) de returns bij VELO en Duinwijck. Op pagina 1 een voorbeschouwing. Stockholm stond afgelopen week in het teken van de Swedish International. De Nederlanders deden het goed met finaleplaatsen voor Eric Pang en in het dubbelspel Dave Khodabux/Jorrit de Ruiter. Teams die eigenlijk altijd in de schaduw staan, zijn de zogenaamde 'reservekampioenen'. In de eerste divisie zijn Van Zijderveld 2 en Almere 2 kampioen geworden en ook dat staat te lezen in het online magazine van Badminton Nederland. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR!.

Klik hier voor de laatste Clear!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Brief van BNL-bestuurslid Maartje Verheul

6 jaar geleden

volgend artikel

Iris Tabeling blikt terug op Zweden

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws