badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

CLEAR! 147 uit

De laatste kampioenen in de bondscompetitie zijn bekend. Net als in de afgelopen CLEAR!'s worden de kampioenen ook dit keer vermeld. Bovenin de piramide (eredivisie) is het bekend welke teams er gaan strijden om de landstitel.

 

Het zijn BC Amersfoort en Van Zundert VELO. Hoe dat tot stand is gekomen wordt uitgebreid beschreven. Ook een voorbeschouwing op de Nederlandse kampioenschappen, komend weekeinde in Topsportcentrum Almere. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR!.

Klik hier voor de laatste Clear!

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws