badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Duinwijckvoorzitter Patrick Steenkist kondigt vertrek aan

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Badminton Club Duinwijck heeft voorzitter Patrick Steenkist (38) aangekondigd aan het eind van het seizoen zijn voorzittersrol te beëindigen.

 

Tijdens de Algemene Leden Vergadering in oktober 2012 zal Joost Moerkerk (34) worden voorgedragen als opvolger. De scheidend voorzitter zal algemeen bestuurslid worden met als specifieke rol de clubvertegenwoordiging in het nieuwbouwproject.

Patrick Steenkist: "Na 4,5 jaar voorzitterschap vind ik het een mooi moment om de voorzittershamer over te dragen. Het lijkt me goed voor de club als er een nieuwe voorzitter komt met nieuwe ideeën om de club weer verder te brengen. Inmiddels ben ik zo'n 15 jaar actief als vrijwilliger binnen verschillende sportverenigingen maar ik blijf me graag als algemeen bestuurslid inzetten voor de nieuw te bouwen Duinwijckhal. Voornamelijk omdat ik het inmiddels tien jaar oude dossier goed ken en met de lokale politici, ambtenaren, wethouder en dergelijke een netwerk heb opgebouwd. Joost zal met zijn neus in een gedreven, jong en kundig bestuur vallen waarin ik het volste vertrouwen heb dat ze Duinwijck qua topsport, breedtesport en talentontwikkeling verder kan brengen."

Joost Moerkerk is momenteel manager van de Badminton Academy Haarlem en bestuurslid van de Vrienden van Duinwijck. Daarnaast speelde hij in het verleden bondscompetitie en dit seizoen is hij op de baan te vinden op de vrijdagavond. Joost is eerder bestuurslid geweest bij Duinwijck. Zo stond hij aan de wieg van het in eigen beheer nemen van het huidige 'Duinpannetje'. Joost is in het dagelijkse leven projectmanager, is getrouwd en heeft een dochter.

geplaatst door

verkregen via BC Duinwijck

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Leerzame trainingsweek voor Erik Meijs in België

7 jaar geleden

volgend artikel

Inhaalslag Almere in eredivisie

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws