Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Evenementen tijdens EK Badminton Teams 2012

Op woensdagmiddag, 15 februari van 14.30 tot 18.30 uur, zijn alle kinderen in de leeftijd 6 tot 12 van harte welkom in Sporthallen Zuid voor het KIDS Day programma.

KIDS day

De deelnemende kids worden deze middag als VIP ontvangen en doen mee aan leuke badmintonactiviteiten, te weten de Yonex Kids Games en de Badminton Experience. Naast al deze badmintonactie kunnen zij natuurlijk ook nog kijken naar de wedstrijden van het EK. Ook de jeugd van uw vereniging is uitgenodigd om (gratis!) deel te nemen aan deze KIDS Day. Er is plaats voor 40 kinderen en vol=vol. Inschrijving is tot 8 februari mogelijk via www.eurobadmintonamsterdam.nl (side events/KIDS Day).

Seniorendag

Op vrijdag 17 februari staat de EK Badminton Teams 2012 in het teken van de 55-plusser. Van 10.00 tot 14.00 uur is een programma voor deze doelgroep, bestaande uit een clinic door een (top)veteraan en een workshop over de badmintonsport. Na de afsluitende lunch hebben de deelnemers de gelegenheid op de tribunes te genieten van het topbadminton in Sporthallen Zuid. De seniorendag wordt gratis aangeboden door Badminton Nederland en de gemeente Amsterdam. Ook uw leden van 55 jaar en ouder kunnen deelnemen aan deze dag. Inschrijving is mogelijk via www.eurobadmintonamsterdam.nl (side events/Seniorendag) en staat open tot uiterlijk 8 februari. Er is in totaal plaats voor 50 deelnemers, dus wees er snel bij!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

'Degraderen graag, maar lukt dat ook?'

6 jaar geleden

volgend artikel

Eredivisiekansen voor Slotermeer

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws