badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Geslaagd eerste Forza New Years Camp

Op 30 en 31 december hielden Johanna Goliszewski en ik voor de eerste keer het Forza New Years Camp. Locatie: Hoorn!

 

In totaal hadden 12 junioren en 10 senioren zich aangemeld. Een mooi aantal dus!

Het is een super leuke mix geworden van: leuke en zware badmintontraining, voetenwerk, spelletjes, teamwork en daarnaast ook nog lekker samen eten... Heel veel cake!!! En nog meer Chinees eten...

De reacties op ons kamp waren allemaal heel erg positief en de mensen van de club en ouders van de spelers waren vol lof. Er werd al meteen gesproken over: "Hoe gaan we het volgend jaar aanpakken?" Voor ons was dit natuurlijk fantastisch om te horen!

Ons doel was om de junioren en senioren iets aan te bieden wat ze nooit meer zouden vergeten. Volgens mij is dat goed gelukt. En hopelijk komt er dus in 2012 een herhaling.

Johanna en ik hebben ook een ontzettend goed gevoel aan het kamp overgehouden. Er werd ontzettend goed gewerkt, iedereen moedigde elkaar aan en in de breaks zaten we allemaal gezellig bij elkaar. We waren na twee dagen behoorlijk stuk, maar het was absoluut de moeite waard.

Nogmaals willen wij alle deelnemers bedanken voor hun inzet en hopelijk tot een volgende keer.

geplaatst door

verkregen via Judith Meulendijks

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws