badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Jorrit de Ruiter: 'Duinwijck verliest, Amersfoort door!'

Mijn team BC Duinwijck is na het verlies van gisteravond tegen Amersfoort uitgeschakeld in de strijd om het landskampioenschap. Nadat het woensdagavond nog 4-4 geworden was, kwamen we er gisteravond niet aan te pas.

Woensdagavond was het al een ware thriller in Amersfoort. Na een onverwachte 0-2 voorsprong lukte het ons team niet om door te drukken in de enkelspelen. Alleen de eerste damesenkel en de tweede gemengddubbel werden nog gewonnen waardoor het duel eindigde in een gelijkspel.

Gisteravond zaten de tribunes in de Duinwijckhal erg vol, onder andere met leerlingen uit de sportklas van mijn oude school, het Kennemer Lyceum. Zij zorgden voor veel kabaal en genoten zichtbaar van de wedstrijden! Erg leuk dat jullie er waren kids! Helaas was er gisteren geen sprake van een droomstart. De herendubbel werd wel weer gewonnen, maar de damesdubbel ging dit keer kansloos verloren. Helaas lukte het ook dit keer niet om een punt te pakken uit één van de herensingles.

Lees de rest van Jorrits nabeschouwing op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Jorrit de Ruiter

vorig artikel

Helaas geen finale voor Duinwijck dit jaar

6 jaar geleden

volgend artikel

Amersfoort geeft Duinwijck genadeslag in eigen huis

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 30 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws