badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Kirsten van der Valk wint in Hoensbroek - Kirsten van der Valk
© Kirsten van der Valk

Kirsten van der Valk wint in Hoensbroek

Kirsten van der Valk wint in Hoensbroek - Kirsten van der Valk
© Kirsten van der Valk +

Altijd een gezellig toernooi in het zuiden met een goede sfeer, goede organisatie en altijd wel buitenlandse leeftijdsgenootjes om je aan te kunnen meten. Genoeg redenen om ook dit jaar weer naar dit leuke toernooi terug te keren.

Ik heb dit toernooi in eerdere jaren waarschijnlijk het minst gespeeld van de Nederlanders van mijn leeftijdscategorie. Sinds ik 2e ben geworden bij de U13 als 2e-jaars heb ik dit toernooi altijd al graag eens willen winnen. In de jaren daarna waren de tegenslagen iedere keer omstreeks dit toernooi aanwezig. Na een editie (als 1e jaars U15) goed gespeeld te hebben verhinderde een blessure, een keer kramp in de kwartfinale (die ik nog wel won maar waarna mij werd verboden de halve finale te spelen) en mijn ziekte eind 2010 mij om een kans op de titel te maken. Dit jaar was het anders.

Lees de rest van Kirstens update op haar website.

geplaatst door

verkregen via Kirsten van der Valk

Wat vind jij? Er zijn al 29 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws