badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Leerzame trainingsweek voor Erik Meijs in België - Stef Meijs
© Stef Meijs

Leerzame trainingsweek voor Erik Meijs in België

Leerzame trainingsweek voor Erik Meijs in België - Stef Meijs
© Stef Meijs +

Na oud en nieuw gevierd te hebben met familie ben ik op 2 januari alweer afgereisd naar België voor een trainingskamp dat georganiseerd was door één van mijn trainers, Roel van Heuckelom.

Het trainingskamp stond open voor iedereen, oud of jong, niveau deed er niet toe en dat vond ik erg positief. Op deze manier horen kampen ook te gaan, namelijk dat iedereen het spelletje kan doen wat hij of zij het leuks vindt ongeacht hoe goed of slecht het gaat en dan toch vooruitgang proberen te boeken op je eigen niveau.

Ik was op dit kamp uitgenodigd om de trainers te helpen, maar ook natuurlijk om zelf hard te trainen. Niet alleen Roel was namelijk aanwezig, maar ook Ron Daniëls, die feitelijk fungeerde als hoofdcoach van het kamp tijdens de trainingsessies. Omdat ook één van mijn trainingsmaatjes, Jerry Natenstedt gedurende 2 dagen aanwezig was, kwam ikzelf verder ook prima aan mijn trekken.

Elke ochtend werd er gezamenlijk ontbeten in een speciaal gebouw waar de spelers allemaal sliepen. Ikzelf sliep ergens anders, omdat ik van mezelf weet dat ik echt veel slaap nodig heb om zo'n week goed vol te houden, want vermoeiend zou het zeker worden.

Lees de rest van Eriks verslag op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Wat vind jij? Er zijn al 36 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws