badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Patty Stolzenbach over Zweden

Op woensdag ben ik vertrokken naar Stockholm om de Swedish International te spelen. Aangekomen in het hotel heb ik mijn spullen neergezet in mijn kamer en daarna ben ik even gaan trainen in de speelhal.

 

Dit was wel fijn om even aan de hal te wennen. Na het trainen ben ik gaan eten met de andere spelers.

De volgende dag mocht ik in de kwalificatie spelen. De eerste ronde was tegen een Mexicaanse, na een warming up gedaan te hebben en een kwartier wachten op de baan kwam mijn tegenstander niet. Ik kreeg een walkover omdat ze niet kwam opdagen. Mijn volgende kwalificatie wedstrijd was pas om 8 uur in de avond. Nu speelde ik tegen een Zweedse, Matilda Petersen. Het was een lekkere partij om mee te beginnen en ik won vrij eenvoudig met 21-11 en 21-9. Na deze overwinning had ik mij geplaatst voor het hoofdtoernooi.

Lees de rest van Patty's verslag op haar website.

geplaatst door

verkregen via Patty Stolzenbach

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Jorrit de Ruiter: 'Zilver in Zweden'

7 jaar geleden

volgend artikel

85 teams in Carlton GT Cup 2012

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws