badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Roel van Heuckelom haalt Nederlandse toppers naar België

Na oud en nieuw gevierd te hebben met familie ben ik op 2 januari alweer afgereisd naar België voor een trainingskamp dat georganiseerd was door één van mijn trainers, Roel van Heuckelom.

 

De trainingstage van Roel in Zwijndrecht nabij Antwerpen zit er op en heeft kunnen rekenen op een aantal grote namen; zowel spelers als trainers uit Nederland.

Zo hebben een 30-tal spelers uit vooral België vier dagen lang kunnen genieten van onder andere Erik Meijs, Jerry Natenstedt en Kirsten van der Valk. Daarnaast waren ook de trainers Ron Daniëls, Fred Besselink van de Nederlandse trainersopleiding, Fred van Wankum trainer van Yao Jie en BC Amersfoort en nog eens drie hulptrainers aanwezig.

We mogen fier zijn op onze trainer Roel dat hij zoveel toppers naar Zwijndrecht heeft kunnen krijgen. De deelnemers van het kamp hebben volop kunnen genieten van de kwaliteit die er in de hal rondliep. Het is dan ook bijzonder jammer dat de VBL (Vlaamse Badminton Liga, red-) dit project niet heeft ondersteund met promotie en zelfs een aantal spelers heeft verboden mee te doen aan de stage. Het negatieve advies van de VBL heeft Roel er niet van kunnen weerhouden grote namen binnen te krijgen. De Nederlanders zijn blijkbaar meer onder de indruk van de trainer uit Kapellen dan onze eigen VBL.

Als ouders van twee deelnemers willen we Roel bedanken voor het scheppen van deze mogelijkheid en we hopen dan ook dat we volgend jaar weer een stage mogen zien in Zwijndrecht met zoveel toptrainers en spelers uit Nederland.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Inhaalslag Almere in eredivisie

7 jaar geleden

volgend artikel

BC Amersfoort gooit eigen glazen in

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws