Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Saber Afif en Nick Fransman naar hoofdveld

Vandaag werd in Tallinn het kwalificatietoernooi gehouden van de Yonex Estonian International. Tijdens deze 'challenger' (prijzengeld: $ 5000) bereikten Nick Fransman en Saber Afif met drie overwinningen het hoofdtoernooi. Pikant was dat Fransman in de derde ronde moest afrekenen met Jordy Hilbink.

Erik Meijs redde het niet tegen de Indonesiër Kusuma. In het toernooi ontbreekt Jacco Arends. Hij was afgemeld vanwege een blessure. Daardoor ging zijn dubbel met Jelle Maas en zijn mix met Ilse Vaessen niet door.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Laatste wedstrijd voor BC DKC tegen hekkensluiter

6 jaar geleden

volgend artikel

Jan O Jorgensen beats Lin Dan

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws