Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Schrijf in voor de jeugdclinics tijdens de NK!

De jeugdclinics zijn al jaren een succes en de vraag ernaar enorm groot, soms is er zelfs een wachtlijst. Sinds enige jaren organiseert Badminton Nederland bij haar grootste evenementen (Nederlandse Kampioenschappen in januari en de Yonex Dutch Open in oktober) deze activiteit voor de jeugd.

In groepen van 16 kinderen worden er clinics van ongeveer een uur gegeven door een nationale topspeler of –speelster. Naast de clinic krijgen de kinderen (en hun begeleiding) ook toegangskaarten voor het evenement. Het is sinds vorig jaar ook mogelijk om halve groepen (8 kinderen) in te schrijven voor een clinic.

Wanneer?

Zaterdag 5 februari

Breedtesporthal, Almere (in het Topsportcentrum)

Voor wie?

In groepen van maximaal 16 jeugdleden is het mogelijk om een trainingssessie te volgen van een badminton speler/speelster van de nationale selectie van Badminton Nederland. Deze groep dient onder begeleiding te staan van maximaal 4 volwassenen van de vereniging. Op aanvraag is het ook mogelijk om halve groepen in te schrijven (8 jeugdleden met maximaal 2 volwassen begeleiders). Tijdens een training krijgen de spelers les van één of meerdere (ex-)topspelers, van wie ze de kneepjes van het 'badmintonvak' aangeleerd worden.

Bij deelname aan deze activiteit is de toegang tot het evenement inclusief en bovendien krijgen de jeugdleden ook een verrassing en een consumptie.

Opgeven?

Bent u geïnteresseerd om met uw vereniging deel te nemen aan de jeugdclinics tijdens de Nederlandse Kampioenschappen? Op zaterdag 5 februari 2012 worden deze weer georganiseerd. Inschrijven is mogelijk tot 15 januari 2012! Vol is vol.

U kunt een groep inschrijven door een bericht te sturen naar info@badminton.nl, t.a.v. Kasper Weijmans, o.v.v. jeugdclinics NK en de naam van de vereniging.

Noteer in de mail graag nogmaals de naam van de vereniging en de contactpersoon (met contactgegevens: naam, adres, woonplaats, email en telefoongegevens) en de grootte van de groep. De kosten bedragen voor leden van Badminton Nederland € 110,00 per groep (16 kinderen en 4 volwassenen).

Verenigingen die niet lid zijn van de bond kunnen de kostprijs opvragen via info@badminton.nl.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Netspel dubbel

6 jaar geleden

volgend artikel

Samantha Barning hersteld van schouderblessure

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws