badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Spannende week voor Duinwijck

Zaterdagmiddag ben ik weer teruggekeerd uit Zweden. Helaas lag ik deze keer na één wedstrijd al uit het toernooi. Een mislukt toernooi dus? Nee, zeker niet.

 

Je weet van te voren dat het er niet altijd in zit. Zowel in Estland als nu in Zweden zat ik op zich goed in de wedstrijden, maar miste ik op de cruciale momenten net dat kleine beetje extra scherpte wat bepalend is voor winst of verlies. Ik ben zeker teleurgesteld in de tegenvallende prestatie, maar de spelers tussen plaats 50 en 300 zitten nu eenmaal heel dicht bij elkaar. De Engelsman tegen wie ik het moest opnemen, Ben Beckman (de nummer 131 van de wereldranking) had me vorig jaar in Roemenië ook al eens te pakken gehad.

Lees de rest van Eriks update op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Pang runner-up Swedish International

6 jaar geleden

volgend artikel

Techniek andersom

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws