badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Start-Best toernooi 2012 een groot succes - BC Alouette
© BC Alouette + De spelers van de best presterende club op het podium met clubmascotte.

Start-Best toernooi 2012 een groot succes

Start-Best toernooi 2012 een groot succes - BC Alouette
© BC Alouette + De spelers van de best presterende club op het podium met clubmascotte.

Het 6e Badmintonplanet Start-Best toernooi dat gespeeld is op zaterdag 7 januari 2012, is weer een geslaagde editie geweest.

Met het recordaantal van 240 badmintonners uit alle windstreken is het weer één van de grotere jeugdtoernooien in Nederland geweest. Ook dit jaar is het de toernooicommissie gelukt om 478 partijen gesmeerd en op schema te laten verlopen op 20 banen in 2 sporthallen.

In alle categorieën werd er hard gestreden om de felbegeerde eerste plaats. Van de U9 tot de U17 veren waren er prachtige wedstrijden te zien. In categorie U9 was Rens Lagrouw de grootste winnaar met 2 prijzen. In de U11 verdeelden Dion Rovers en Dirk Schoolmeesters alle prijzen voor de enkel en dubbel. In de U13 wisten Romy Claassen en Lars Kros twee prijzen te winnen. Jurre Verschuren was in de U15 de grote man door zowel de enkel als de dubbel op zijn naam te schrijven. Deze prestatie wist Kevin Verrijt te evenaren in de U17 nylon. Ook in de hoogste categorie, U17 veren, wist iemand dit te bereiken, namelijk Sven Karsenbarg. Een laatste knappe prestatie is de tweede plaats voor Lise Moers van Bc Alouette in de U17 veren.

De prijzen zijn goed verdeeld over de verschillende verenigingen die dit jaar meededen. De titelstrijd om de best presterende club van het Badmintonplanet Start-Best toernooi 2012 te worden, en de grote beker mee naar huis te nemen, was spannend dit jaar. Zowel BC Geldrop, BC Reeshof als de badmintonners van CHEMPS hebben veel prijzen in de wacht gesleept. Uiteindelijk bleek dat BC Geldrop zich net als vorig jaar een jaar lang de best presterende club van het Badmintonplanet Start-Best toernooi mag noemen.

Al met al mag geconcludeerd worden dat het 6e Badmintonplanet Start-Best toernooi wederom een groot succes is geworden. Dit met dank aan alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en toeschouwers.

geplaatst door

verkregen via BC Alouette

vorig artikel

Duinwijck overtuigend in derby

6 jaar geleden

volgend artikel

Almere terug in de race om de play-offs

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 39 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws