badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Training with the stars op Oro - CdR
© CdR

Training with the stars op Oro

Training with the stars op Oro - CdR
© CdR +

Twee weken lang zal Oro in het teken staan van singletraining op topniveau. Zo wel Dicky Palyama als Eric Pang hebben belangstelling om op het Oro-kamp 2012 aanwezig te zijn als trainer.

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Er is nog een voorbehoud en dat is wanneer een van hen zich plaatst voor de Olympische Spelen in Londen. En anders is de afspraak dat ze op Oro aanwezig zullen zijn.

Het is voor zowel spelers als trainers een grote inspiratie dat er grote namen op het Oro-kamp aanwezig zijn. Het zijn spelers waar je alleen maar van hoort, maar waar je zelden de kans krijgt om mee te werken en hele dagen mee op te trekken in de hal.

Vorig jaar hebben we een hele positieve ervaring gehad met Judith Meulendijks. Helaas kan Judith dit jaar niet komen, maar het was ook gelijk aanleiding om eens met de topheren te praten en beiden hebben gezegd graag mee te willen doen.

Op Oro hebben we dit jaar vier trainingsweken en in de weken van 29 juli tot 12 augustus zal de training met de toppers plaatsvinden naast natuurlijk de Deense trainers. Het zal niet alleen maar enkelspel training zijn. We besteden ook aandacht aan de dubbels en mix. Het is voor ons vooral van belang dat jeugdspelers hun voorbeelden van dichtbij mee kunnen maken en inspiratie kunnen op doen uit hun jarenlange ervaring aan de wereldtop.

Deze weken met Dicky en Eric zijn niet alleen bedoeld voor de spelers. We verzorgen ook een trainersopleiding en -bijscholing. Het is voor Nederlandse trainers op welk niveau dan ook belangrijk dat ze met zulke spelers kunnen praten en ervaringen uitwisselen. Dat komt nu namelijk helemaal niet voor in Nederland op de trainersopleidingen.

Veel spelers van vorig jaar hebben zich inmiddels alweer ingeschreven en enkelen daarvan komen inmiddels zelfs al voor de derde keer op rij en weten dus hoe het werkt en wat ze kunnen verwachten. Spelers en trainers die nog niet op Oro zijn geweest kunnen meer informatie krijgen bij Ron Daniëls. Stuur hem een e-mail op privecoach@yahoo.com .

geschreven door

vorig artikel

Drie eindzeges in Estland

6 jaar geleden

volgend artikel

Flying Shuttle '57 sluit waardig af

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 39 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws