badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Winst in de competitie, Estland op komst

Gisteravond stond de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma en wel tegen mijn oude club Van Zijderveld. Het werd een onverwacht dikke winstpartij, want we wonnen met maar liefst 7-1.

In de herendubbel speelde ik samen met Chris Bruil. We startten te langzaam en te passief. Logisch gevolg was een ruime nederlaag in de eerste game. Vanaf de tweede game kregen we meer controle alhoewel er nog steeds te veel op de verdediging werd gespeeld. Als ik 5 smashes in de hele wedstrijd geslagen heb dan is dat veel geweest. Ondertussen smashten Lester Oey en Robin Tabeling er heftig op los, maar ze kwamen er niet meer echt doorheen. De tweede en ook de derde game wisten we te winnen zonder in gevaar te komen.

Ook de damesdubbel ging in twee games gewonnen en omdat de beide herenenkelpartijen dit keer wel naar Duinwijck gingen en Akvile haar single ook won, stonden we op een wel heel comfortabele voorsprong. Invalster Annemiek Groenewoud deed haar stinkende best om een goede partij neer te zetten tegen Alida Chen en dat lukte ook wel vooral in de tweede game. Helaas kon zij niet tegenhouden dat Alida het enige winstpuntje (zo bleek later) voor Van Zijderveld scoorde.

Lees de rest van Jorrits verslag op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Jorrit de Ruiter

vorig artikel

Netspel voor dummies

6 jaar geleden

volgend artikel

Facebook-Laura Damstra lijkt een 'kloon'

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 55 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws