badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Advertorial: Een auto met sponsoring van MR Badminton

Als je geen A-status hebt om via het NOC-NSF een auto te kunnen leasen, kom je vaak terecht bij de autodealer uit de regio die sponsor is van de vereniging en hierover afspraken heeft gemaakt.

Advertorial: Een auto met sponsoring van MR Badminton - Toyota
© Toyota + Hyundai i10 - Uitvoering kan afwijken.
Advertorial: Een auto met sponsoring van MR Badminton - Toyota
© Toyota + Hyundai i10 - Uitvoering kan afwijken.

 

Vaak is dat dan met een extra korting en dan kan je zelf beslissen om de auto te kopen of te leasen. Of je komt bij Top Sport Lease terecht, want zij hebben zich goed gespecialiseerd voor de sporter.

Auto Smolders ZAKELIJK

Vanaf nu kan je ook terecht bij Auto Smolders ZAKELIJK. Deze dealer biedt voor het leasen van een Hyundai i10 een sponsoring waardoor je vele malen goedkoper uitkomt. Dit gebeurt in combinatie met MR Badminton!

De Hyundai i10 (wit) in de 1.1 i-Drive Cool uitvoering, dus inclusief airconditioning, elektrische ramen voor, vijf volwaardige zitplaatsen, volwaardige kofferbak, AUX/ASB-aansluiting voor je MP3-speler of iPod. Én je kunt je eigen sponsoren op de auto bestickeren!

Deze aanbieding is voor de sporter, maar ook voor de trainer, begeleider of ouder. Heb je belangstellen en wil je graag meer weten? Stuur een e-mailtje naar info@mrbadminton.nl voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.

geplaatst door

verkregen via MR Badminton

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws