badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Badminton Academy Zuid-Holland organiseert bijeenkomst voor (jeugd)trainers

De bijeenkomst zal worden gegeven door trainers van de BAZH en van de nationale selectie, te weten Robbie Kneefel, Leonard van Velzen en Sander Caljouw.

 

Het trainen van jeugd en jeugdig talent vraagt een bijzondere aanpak. De trainers willen zeker laten zien wat de uitwerking van hun visie op het trainen van de jeugd is, maar belangrijk is het om te horen waar andere trainers tegenaan lopen.

Het aanleren c.q. verbeteren van (basis)vaardigheden, coördinatie, flexibiliteit en snelheid willen we aan de orde laten komen. Diverse trainingsvormen zullen worden aangeboden zowel in groepsverband als individueel.

Belangrijke informatie

  • Zondag 18 maart van 14.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Sportcentrum Mariahoeve, Den Haag

U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar contact_bazh @ hotmail.com met de vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail, van welke vereniging u komt en aan welke groep(en) u training geeft. Uw inschrijving dient uiterlijk 11 maart bij ons binnen te zijn.

geplaatst door

verkregen via BA Zuid-Holland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Erik Meijs één ronde verwijderd van hoofdveld

7 jaar geleden

volgend artikel

Erik Meijs naar hoofdtoernooi in Wenen

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 21 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws