Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

CLEAR! 148 uit

Afgelopen weekend werden in Almere de Nederlandse kampioenschappen gehouden. Eric Pang maakte zijn plaatsing waar door in de finale van Dicky Palyama te winnen.

Bij de dames verraste Judith Meulendijks titelverdedigster Yao Jie. Diverse 'youngsters' wonnen de titels in de dubbels. Uiteraard een uitgebreid verslag in de nieuwste CLEAR!. Ook aandacht voor het nieuwe blad Badminton.NL Magazine. Verder feest in Amsterdam, omdat Slotermeer gepromoveerd is naar de eredivisie. En over de hoofdstad gesproken: volgende week is het EK voor landenteams in Amsterdam en ook daarover wordt natuurlijk geschreven. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR!.

Klik hier voor de laatste Clear!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws