Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

CLEAR! 150 uit

Tijdens de Europese kampioenschappen voor landenteams heeft het Nederlands damesteam de bronzen medaille veroverd, die tevens goed is voor kwalificatie voor de wereldkampioenschappen in China, later dit jaar.

Uitgebreide verslagen over het evenement in Amsterdam vind je in het wekelijkse online magazine van BNL. Verder een uitgebreide voorbeschouwing op de finale van de play-offs om het landskampioenschap. Verder info over aangepast badminton en de Junior Master. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR!.

Klik hier voor de laatste Clear!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws