Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

CLEAR! 151 uit

Afgelopen zaterdag vierde Van Zundert VELO op uitbundige wijze het behalen van de landstitel. In de nieuwste uitgave van het wekelijkse online magazine van Badminton Nederland een verslag met veel foto's.

Ook blikken we nog even terug op de EK in Amsterdam. Het gaat met name over de zgn. Side Events. In Haarlem staat een groots evenement op het punt van beginnen, een jeugdevenement met een wereldfaam: de Yonex Dutch Junior met talenten uit de hele wereld. Ook een verslag van het AMOR-toernooi in Groningen. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR!.

Klik hier voor de laatste Clear!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij?

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws