badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

EK Badminton flashmob in Amsterdam weergaloos succes!

Badminton Nederland regisseerde vandaag een flashmob op station Amsterdam Centraal. De opkomst van deze vooraf breed aangekondigde flashmob was met 12 mensen een regelrechte publiciteitsknaller.

EK Badminton flashmob in Amsterdam weergaloos succes! - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen
EK Badminton flashmob in Amsterdam weergaloos succes! - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

 

EK-organisatie: "Flashmob EK Teams succes"

Stipt om 12:00 uur was het dan zover; centraal station Amsterdam werd omgetoverd tot een heus badmintonveld! Samen met de EK organisatie, studenten, fanatieke badmintonners die speciaal voor de flashmob naar Amsterdam kwamen en op de beats van de muziek, werd de flashmob een succes!

Om 11:00 uur waren de voorbereidingen van de flashmob in volle gang. Zijn alle shirtjes daar? Hebben we de shuttles, het net en de rackets? Nadat alles dubbel gecheckt werd, iedereen zijn rol kende en een mooi Yonex shirt aan had, vertrokken we om 11:30 uur bepakt en bezakt richting centraal station Amsterdam. Bij aankomst werden we blij verrast door twee fanatieke badmintonners die speciaal naar Amsterdam gekomen waren om mee te komen doen met de flashmob.

Onder het toeziend oog van de politie ging om 12:00 stipt de muziek aan, werd het net uitgerold en begonnen de eerste studenten te badmintonnen meteen gevolgd door de volgende studenten. Onder leiding van "coach" Wim van Beusekom, projectleider evenementen Topscore Amsterdam,die fanatiek de datum van het EK Badminton Landenteams riep (14-19 februari), gingen de studenten en de organisatie verschillende badminton oefeningen doen.

Op het begin keken de aanwezige mensen toe, maar nadat een lieve oude meneer toch besloot mee te doen, werden steeds meer mensen enthousiast en gingen een shuttletje mee slaan. Na een kwartier fanatiek badmintonnen kwam de flashmob tot een einde. Al met al kunnen we zeggen dat het een zeer geslaagde flashmob was, waarbij we hopen dat die de toon heeft gezet voor een top EK Teams 2012! Graag willen we alle mensen op centraal station Amsterdam die mee hebben gebadmintond bedanken!

Bron: eurobadminton.nl

geplaatst door

verkregen via YouTube

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

CLEAR! 149 uit

6 jaar geleden

volgend artikel

Wint Paulien Koornstra dit weekend de HBV Junior Master?

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws