Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Stef Meijs

Erik Meijs: 'Ik ben er weer!'

© Stef Meijs+

Na een aantal hectische weken met vele gebeurtenissen had ik besloten om deze week even wat dingetjes op een rijtje te zetten en geen baantraining te gaan doen!

Dit is me erg goed bevallen. Ik heb diverse intensieve gesprekken gevoerd de afgelopen week waardoor ik zelf nu ook meer rust in mijn hoofd heb gekregen.

Donderdagavond ben ik naar Haarlem geweest om daar een training te geven aan de BadmintonAcademy en de Badmintonschool Haarlem. Ik had dit eerder beloofd als tegenprestatie voor de steun die ik dit seizoen heb gekregen van de 'Vrienden van Duinwijck'. Dit soort tegenprestaties doe ik erg graag, het was erg leuk en volgens mij vonden de kinderen dat ook.

Lees de rest van Eriks verslag op zijn website.

door

via Erik Meijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Hoog niveau op RJK Zuid-West

6 jaar geleden

volgend artikel

BC Amersfoort en de Badminton Academie overheersen op RJK

6 jaar geleden

Wat vind jij?

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws