badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs vertrekt dinsdagochtend naar Wenen

Na de rust van vorige week stond deze week weer een volwaardige trainingsweek op het programma en heb ik weer goed lekker kunnen trainen. Ik heb gemerkt dat de focus weer terug is op het veld en dat mijn plezier weer aan het groeien is voor het spelletje na de dip rondom de NK.

De afgelopen week heeft vooral in het teken gestaan van de voorbereiding voor het volgende toernooi namelijk de Austrian International in Wenen!

Ik zal hier dinsdagochtend samen met dubbelpartner Bart Gerrits naartoe vertrekken en we zullen dan beide op woensdag beginnen aan het toernooi.

Ik zal moeten spelen tegen een Engelsman, Joshua Green. Ik ken hem en het zou een leuke wedstrijd kunnen worden.

In de dubbel sta ik met Bart in het hoofdtoernooi en beginnen we het toernooi op donderdag tegen een Duits koppel Heuman en Wadenka. Tobias Wadenka heb ik nog samen mee getraind op mijn eerste trip naar Vietnam. We zijn zeker niet kansloos en wie weet kunnen we nog aardige dingen in de dubbel gaan doen.

Lees de rest van Eriks verhaal op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

vorig artikel

Duitsland onttroont Denemarken bij vrouwen

6 jaar geleden

volgend artikel

Iris Tabeling: 'Brons op de Ubercup!'

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 35 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws