Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ook vrouwen verslaan Hongarije met hoogste score

De Nederlandse vrouwen hebben het goede voorbeeld van de Oranje-mannen gevolgd. Die wonnen op dinsdag hun eerste groepswedstrijd van de EK landenteams tegen Hongarije met 5-0, de vrouwen zetten een dag later tegen dezelfde tegenstander dezelfde eindscore op het bord.

Debutante Soraya de Visch Eijbergen en het dubbel met Samantha Barning en Ilse Vaessen maakten geen fout. Soraya de Visch Eijbergen versloeg Laura Sarosi na een spannende partij met twee keer 21-19, Barning/Vaessen wonnen met 21-1 en 21-8 van Orsolya Varga en Regina Zsofia Zsigmund.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws