Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Pang speelt beste NK ooit

Pang won overtuigend zijn vierde titel op rij en voorkwam dat Dicky Palyama zijn 10e titel zou binnen halen.

Pang, die het hele toernooi zeer constant speelde en weinig tegenstand dulde, speelde Dicky gedecideerd van de baan. ‘Het ging het hele toernooi precies zoals ik wilde. Ik heb goed gespeeld en voel me goed. In december was ik even geblesseerd aan mijn enkel maar nu ben ik weer fit. Ik ga de komende periode met een lekker gevoel tegemoet’, aldus Pang.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Judith Meulendijks voor 3e maal Nederlands Kampioen

6 jaar geleden

volgend artikel

Dave Khodabux/Selena Piek kampioen GD

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws