badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

RJK Centrum op 11 en 12 februari

Komend weekend worden in de Juliana van Stolberg Sporthal in Amersfoort de Regio Jeugd Kampioenschappen gehouden. 203 jongens en meisjes van 10 tot 18 gaan strijden om de diverse regiotitels.

 

Vanuit Amersfoort zijn er veel spelers. De gehele badminton Academy Amersfoort en veel jeugdspelers van BC Amersfoort en van Badminton Amersfoort Noord.

De favorieten komen hoofdzakelijk uit de nationale selectie en de Badminton Academy Amersfoort, maar de clubspelers zullen er alles aan doen om het de toppers zo moeilijk mogelijk te maken.

Grote favorieten zijn van BC Amersfoort Ruben en Debora Jille. Verder ook Renske Kwakkenbos welke reeds in de eredivisie speelde voor BC Amersfoort.

De deskundige leiding is in handen van Evelien Salawan Bessie met haar regioteam. De sporthal zal omgetoverd worden in een mooie speelgelegenheid.

De wedstrijden beginnen op zaterdag en zondag 11 en 12 februari om 9:00 uur en op zondag zijn de finales.

geplaatst door

verkregen via BC Amersfoort

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Nick Bus heeft iets te vertellen

7 jaar geleden

volgend artikel

Samantha Barning: 'Runner Up Damesdubbel NK 2012!'

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws