Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Schooljeugd bezoekt EK Teams

Na een aantal weken van voorronden, met gezonde strijd tussen verschillende scholen in Amsterdam, mochten de sterksten onder hen zich gisteren meten in de halve finales. In hal 3 van Sporthallen Zuid vonden onder leiding van Topscore de wedstrijden plaats.

De finalisten die hieruit volgden mochten vervolgens onder leiding van officiële scheidsrechters uitmaken wie er met de beker vandoor ging. Een beker die speciaal op het centre court werd uitgereikt. Bij de meisjes werden de eerste vier plaatsen door de scholen St. Nicolaas, Gerrit van der Veen, OSB en SGR. Bij de jongens mocht het team van Bindelmeer de beker in ontvangst nemen en werden de teams van MCO, SGR en Amstellyceum nummer twee, drie en vier. Ter afsluiting werd er door de winnende scholieren een ereronde gemaakt die door het publiek met luid applaus werd ondersteund. Een fantastisch toernooi met een voor de sportieve scholieren verdiende afsluiting.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Onderscheiding voor Ilse van de Burgwal

5 jaar geleden

volgend artikel

Sfeerimpressie supporters en eerste team VELO

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws