badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Severien en Verheul door het oog van de naald naar halve finales

Ginny Severien en Maartje Verheul zijn door naar de halve finales van het vrouwendubbelspel, maar dat ging niet eenvoudig. Na verlies van de eerste game en winst in de tweede game tegen Eefje Muskens/Thamar Peters, werd de derde game een close 21-19.

 

'We kwamen er niet door heen. Dit heet buffelen! Maar we zijn wel super blij dat we in de halve finale staan', zucht Ginny.

De overwinning van Selena Piek/Iris Tabeling op Wendy Slaats/Veerle Wijers was 'niet zwaar' volgens Iris (21-7, 21-15).

De als tweede geplaatste Samantha Barning/Ilse Vaessen hadden in de eerste game geen kind aan Myke Halkema/Gayle Mahulette (21-3). Gayle was niet tevreden: 'We speelden de eerste game heel slecht. We konden niet omschakelen van hun harde spel naar ons spel met vertragen en dropshots. We kwamen in de tweede game (21-17) op voorsprong. Dan denk je, zie je wel dat we wel een kans hebben om te winnen! Helaas konden we deze game niet meer winnen.'

Lisa Malaihollo/Yvonne Sie presteerden prima door Judith Campman/Jessica Ottenhoff te verslaan met 21-15 en 21-13. 'Ik heb lekker gespeeld. Ik speel toch voor de lol en met Yvonne speel ik altijd heel erg leuk. Ik heb mijn plaatsing waargemaakt en ben met drie halve finales heel tevreden. Wat er morgen gebeurt maakt me niet uit, maar natuurlijk wil ik wel altijd winnen', besloot Lisa tevreden.

Halve finales vrouwendubbelspel

  • Ginny Severien/Maartje Verheul - Samantha Barning/Ilse Vaessen
  • Selena Piek/Iris Tabeling - Lisa Malaihollo/Yvonne Sie

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Jim en Vincent stunten met mannendubbel

7 jaar geleden

volgend artikel

Vier koppels gemengddubbel met kans op de titel

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws