badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Topsport: Badminton Vlaanderen ontkent elke vorm van onderhandeling met Nederlandse spelers

Badminton Vlaanderen distantieert zich formeel van insinuaties betreffende het aantrekken van Nederlandse spelers i.f.v. de nationale ploeg

Topsport: Badminton Vlaanderen ontkent elke vorm van onderhandeling met Nederlandse spelers - Badminton Vlaanderen
© Badminton Vlaanderen
Topsport: Badminton Vlaanderen ontkent elke vorm van onderhandeling met Nederlandse spelers - Badminton Vlaanderen
© Badminton Vlaanderen +

 

Gisteren verscheen op een Nederlandse site een erg bizar – lees ongeloofwaardig - bericht: "Erik Meijs net te laat om voor België uit te komen op het EK" en nog enkele andere fantasmen i.v.m. begeleiden van atleten.

Badminton Vlaanderen is fier op zijn ontwikkelingslijn voor talentvolle spelers die de bereidheid tonen hier hard voor te willen werken. Naast onze stevige structuur zien we onze inspanningen gevalideerd in de recente bronzen medailles in dubbel gemengd van Wouter Claes en Nathalie Descamps op het EK 2010 en in deze van dames dubbel van Flore Vandenhoucke en Ine Lanckriet op het EK U17 2011.

Alan Mc Ilvain onze hoofdcoach werkt intensief samen met Yuhan Tan om te presteren op de Olympische spelen te Londen en vertrekt vandaag met zijn teams naar het European Man & Woman team championships. Het U19 team werkt vandaag de dag reeds aan de voorbereiding van de performance in 2013 op het EK U19 en woensdag vertrekken onze U15, goed getraind en vol ambitie naar Berlijn voor de 8 nations.

Wij wensen Erik Meijs het allerbeste toe in zijn badmintoncarrière maar benadrukken nogmaals met klem dat er geen enkele toenadering van geen van beide partijen is gebeurd in verband met dit onderwerp. Graag hadden we dan ook de verantwoordelijke voor deze publicatie uitgenodigd zich kenbaar te maken aan Badminton Vlaanderen.

Van Damme Jo
Alan Mc Ilvain

Raad van bestuur
Badminton Vlaanderen

geplaatst door

verkregen via Badminton Vlaanderen

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws