badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Trilan-toernooi op 21 en 22 april 2012

Op zaterdag 21 en zondag 22 april 2012 vindt alweer de 9e editie van het succesvolle Trilan Tournament in Landgraaf plaats.

Het toernooi heeft de afgelopen jaren aan naamsbekendheid gewonnen en de verwachting is dat er ook dit jaar weer grote aantallen deelnemers uit alle windstreken neerstrijken in Landgraaf om met elkaar de strijd aan te gaan in de verschillende categorieën (1, 4, 6, 8). Dat het toernooi gewaardeerd wordt blijkt uit het feit dat een aantal Duitse spelers die vorig jaar het toernooi mede kleurgaven ook dit jaar weer van de partij zullen zijn. Ook is er de toezegging van een aantal Belgische spelers dat ze zullen afreizen naar het mooie Zuid-Limburg.

Tot en met 7 april is er de mogelijkheid om je hiervoor in te schrijven. Wacht hier echter niet te lang mee, want de afgelopen jaren had het toernooi zijn maximum aantal deelnemers al voor deze datum bereikt! Inschrijven doe je via de website toernooi.nl.

Vanaf dit jaar zal Badminton Nederland regio Limburg starten met een seniortoernooiencircuit waarbij de eindwinnaars mooie prijzen kunnen winnen. Achtereenvolgens de toernooien van BC Weert '67 (maart), BC Trilan (april), BC Keep Fit (mei), BC Victoria (juni) en de Limburgse Kampioenschappen (november) zullen hieraan deelnemen! Voor grotere groepen (>20 spelers) is er een kortingsregeling en een lijst met overnachtingsmogelijkheden is beschikbaar, neem contact op met de organisatie.

geplaatst door

verkregen via BC Trilan

vorig artikel

Trainingskamp Oro bijna vol en ik ben vol van Vietnam

6 jaar geleden

volgend artikel

Can anyone down the Danes?

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 45 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws