badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Wie is de meisje van het NK 2012?

YouTuber Shutteltje - ook wel bekend als Jan Nijkamp? - heeft weer een leuke video online gezet. Deze keer figureren alle 'meisjes' van het NK Badminton 2012 in een video op de melodie van 'Waar is de meisje?' van hiphopgroep De Hoop.

Wie is de meisje van het NK 2012? - YouTube
© YouTube
Wie is de meisje van het NK 2012? - YouTube
© YouTube +

 

De gezichten in deze video

We herkennen: Marion Taconis, Yao Jie, Alida Chen, Roxanne Molenmaker, Kirsten van der Valk, Linda Hoedemakers, Monique Broeke, Linda Chen, Sophia Chen, Cheryl Seinen, Rinske Derige, Patty Stolzenbach, Eline Coene, Rachelle Haan, Lisa Malaihollo, Daisy Bommeleijn, Sandy Bommeleijn, Jasmine Joy Paap, Pascal Nielen, Rachel Geertsen, Wendy Slaats, Emmie Vlaar, Soraya de Visch Eijbergen, Judith Meulendijks, Gayle Mahulette, Desi van Zaalen, Jeannette van der Werf, Imke van der Aar, Betty Timmerman-Krab, Judith Campman, Myke Halkema, mystery lady van de foto, Manon Sibbald, Elisa Piek, Stinne Rasmussen en Erik Meijs(je).

Welke namen zijn we hier op de redactie vergeten of wisten we niet (meer)? Vul de namenlijst aan in de reacties!

geplaatst door

verkregen via YouTube

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

'Dissidenten' in finale NK badminton

7 jaar geleden

volgend artikel

Badminton campingsport? Nee toch!

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 15 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws