badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Wint Paulien Koornstra dit weekend de HBV Junior Master?

In het weekend van 18 en 19 februari 2012 organiseert de Hoornse Badminton Vereniging voor de vierde keer de HBV Junior Master.

Wint Paulien Koornstra dit weekend de HBV Junior Master? - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Voor de oplettende lezer: dit is inderdaad niet Paulien Koornstra, bij gebrek aan een foto van de échte Paulien Koornstra. -- UPDATE: Jan van Riel van de NBBJ voorzag ons van een foto, zie onderaan artikel!
Wint Paulien Koornstra dit weekend de HBV Junior Master? - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Voor de oplettende lezer: dit is inderdaad niet Paulien Koornstra, bij gebrek aan een foto van de échte Paulien Koornstra. -- UPDATE: Jan van Riel van de NBBJ voorzag ons van een foto, zie onderaan artikel!

 

Met een recordaantal inschrijvingen van 146 deelnemers dit jaar, heeft HBV er een tweede hal bij gehuurd waar de -15 singles zullen plaatsvinden. Rico Klaassen Bos (22 jaar), die al 7 jaar de jeugdtoernooien bij HBV organiseert wordt dit jaar bijgestaan door Menno de Vor (17), Nick Veerman (17) en Roy Mulder (16). Kortom, een hele jonge toernooi commissie.

Voorbeschouwing

Dit jaar zijn er maar liefst 146 inschrijvingen binnengekomen voor het HBV Junior Master, een flinke verbetering ten opzichte van vorig jaar (114). Dit was mogelijk doordat heel veel Badminton Schools verplicht waren om deel te namen aan het toernooi. Maar ook veel andere spelers buiten de schools hebben het toernooi weten te vinden.

Vorig jaar ging Van Zijderveld er vandoor met de wisselbeker voor de best presterende club, die dit jaar opnieuw een grote kans heeft om de beker weer mee naar Amstelveen te nemen.

Onder 11

Bij de jongens onder 11 jaar is Denzell van Soerland als 1e geplaatst. Hij zal met name concurrentie krijgen van de Timo Stoffelen en zijn dubbelpartner Brian Wassink. Bij de dames is Fah Naeotan favoriet, met Chloë Mayer als grootste concurrent.

Onder 13

Bij de jongens is Kevin de Waal als 1e geplaatst, met de Belg Stein Bondroit als 2e. Andere kanshebbers volgens de plaatsing zijn Dennis Koppen, Nick Blankvoort en Kristof van Kamperdijk. De favoriet bij de meisjes is Jessela van Soerland, die volgens de plaatsing Marlies Baan zal tegenkomen in de finale, maar dan zal er eerst met Madouc Linders, Corine Beukers en Stephanie Pietersz afgerekend moeten worden.

Onder 15

Bij de mannen is Jonathan Velder de grote favoriet, met Raul Verhallen als 2e geplaatst. Bij de dames is Dafne Linders top favoriet, die op concurrentie van de 2e geplaatste Debora Jille kan rekenen.

Onder 17

Bij de mannen onder 17 is Steef van Woning de favoriet, die zeker rekening moet houden met de 2e geplaatste Ravin Jhinkoe-Rai. Verder zullen de 3e en 4e geplaatste Tim Merckens en Roy Mulder proberen het hun moeilijk te maken. Bij de dames is Renée Velder favoriet, met concurrentie van Paulien Koornstra.

Klik hier voor voor alle spelers en wedstrijden.

geplaatst door

verkregen via Hoornse BV

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 13 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws