clubzoeker

Bijna 4,8 miljoen kijkers zien Erik Meijs live op TV

Bijna 4,8 miljoen kijkers zien Erik Meijs live op TV

De hele wedstrijd van Erik eergisteren is live op TV uitgezonden op VT4. Het is een zender waar ik al een aantal keer een interview op heb gegeven dus er werd ook nog bij vermeld dat Erik Meijs mijn nieuwe project was nadat ik ben gestopt in Vietnam. Erg leuk, want hij speelde erg goed.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het is de grootste sportzender in Vietnam en ze waren met 5 camera’s aanwezig op baan 3. Vandaag heb ik te horen gekregen dat er op dat tijdstip bijna 5 miljoen kijkers waren.

Het spel van Erik maakt indruk. Naast het gesprek dat ik heb gehad met de coach van Indonesië na de wedstrijd van gisteren hebben we ook aardig aansluiting gevonden met andere spelers en coaches.

We hebben verzoeken gehad om mee te trainen met verschillende landen. Deze morgen hebben we training gedaan met Italië. Ik heb Erik afgegeven aan Fabio en hij heeft zijn speler afgegeven aan mij. Na een uur training hebben de jongens een wedstrijd gespeeld en hebben Fabio en ik gesproken over onze bevindingen van de spelers.

De training met Italië heeft geleid tot een uitnodiging om een paar weken mee te komen trainen in Milaan waar de bond twee spelers uit Indonesië en een uit India heeft uitgenodigd voor sparring. Dat is wat Erik en ik graag willen dus hebben we ja gezegd om eens een paar weken langs te komen. Ze vragen dit niet omdat we mooie blauwe ogen hebben en Fabio vertelde dan ook dat ze graag willen zien hoe Erik zijn training en tactiek er uit zien, want Erik speelde de speler van Italië helemaal weg terwijl hij veel hoger staat op de World Ranking.

Het is echt een geweldige opsteker dat er zoveel mensen zijn die waarderen wat Erik laat zien. Het heeft nu al geleid tot uitnodigingen van Hanoi badminton club, Indonesië (weet niet precies waar, maar heb hun e-mail) en Italië.

Kortom, ik ben blij met deze ontwikkeling. En voor Erik is het helemaal leuk om te zien en horen dat zijn spel op prijs wordt gesteld.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!