badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Eddy Boerman over zijn eerste toernooidag in Tours

Vandaag, zaterdag 3 maart 2012 zijn wij begonnen, na later bleek, een lange dag van wedstrijden en ervaringen. Vanaf 20.30 uur tot ongeveer 22.00 uur zijn mensen bezig geweest met het spelen van wedstrijden en het nuttigen van een gezamenlijk diner.

Tot op heden is alles top georganiseerd. Er ontbreekt ons aan helemaal niets. Duikt er een probleem op, dan is er altijd ons aanspreekpunt die het uiteindelijk weer weet te regelen. Wij kunnen niet niet anders zeggen dat dat perfect geregeld is. Er werden zelfs tuinstoelen bij particulieren geregeld. Deze stoelen werden vervolgens in de douche cabines geplaatst om er op te zitten tijdens het douchen. Helemaal goed.

Er was er veel aan gelegen dat wij als aangepaste sporters daar op het toernooi aanwezig waren. Het diner van afgelopen avond was goed verzorgd. Op de wedstrijddag zelf, ondanks dat er weinig inschrijvingen waren, is een ieder toch behoorlijk bezig geweest met het spelen van wedstrijden en opdoen van ervaringen. Ik heb nog niet helemaal duidelijk hoe Willy Weijers het er vanaf heeft gebracht, maar ik weet wel hoe Guus Maassen en ondergetekende het ervan hebben afgebracht.

Ik zal jullie in ieder geval mijn uitslagen hieronder vermelden:

1e speeldag

  • 1e wedstrijd tegen Pascal Baron 21-7 en 21-3 gewonnen
  • 2e wedstrijd tegen Jimoh Folawiyo (Nigeria) 21-4 en 21-3 gewonnen
  • 3e en finalewedstrijd tegen Guus Maassen 21-12 en 22-20 gewonnen

1e toernooi winst in het buitenland is een feit!

Bezoek Eddy's blog op aangepastbadminton.blogspot.com.

geplaatst door

verkregen via Eddy Boerman

vorig artikel

De Ruiter: 'Gekwalificeerd voor het EK!'

6 jaar geleden

volgend artikel

Soraya de Visch Eijbergen: 'Ik kom hier om te winnen!'

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 48 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws