badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Gayle Mahulette kruipt door oog van de naald in Haarlem

Gayle Mahulette moest haar eerste single op het Yonex Dutch Junior spelen tegen Reshma Khartik uit India. Reshma wist in de eerste game al snel een voorsprong van vijf punten te pakken toen de stand 7 tegen 2 werd.

Gayle Mahulette kruipt door oog van de naald in Haarlem - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen
Gayle Mahulette kruipt door oog van de naald in Haarlem - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

 

Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven en met een uiteindelijke score van 21-12 won Reshma de eerste game. Gayle moest alle zeilen bij zetten maar wist in de tweede game te domineren en stond al snel 4-11 voor. Gayle nam geen gas terug en met een verpletterende 7-21 won ze de tweede game.

Het zag er goed uit voor de derde game. Maar Reshma wist zich te herpakken en bleef dit keer goed in de buurt van Gayle. Met maar een minimale voorsprong van twee punten kropen de dames met lange rally's naar de stand van 13-13.

Vanuit deze stand gingen de dames gelijk op tot een stand van 19-19 waarbij Gayle als eerste een matchpoint wist te bemachtigen. Reshma wist nog even in een paar zenuwslopende minuten tegen te stribbelen en het zag er even slecht uit voor Gayle toch liet ze het niet zover komen en won uiteindelijk met 21-23. Gayle gefeliciteerd met deze spannende publiek vermakende pot.

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Imke van der Aar komt net tekort

6 jaar geleden

volgend artikel

Ruud Bosch en Koen Ridder uit de strijd in Duitsland

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Over de auteur: Alex van Zaanen

Deze sportfotograaf reist letterlijk stad en land (en daarbuiten!) af om bij regionale en nationale evenementen de eerste te zijn met de mooiste foto's. We've got him!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Alex van Zaanen

Deze sportfotograaf reist letterlijk stad en land (en daarbuiten!) af om bij regionale en nationale evenementen de eerste te zijn met de mooiste foto's. We've got him!

Meer nieuws